GREEN ERA/YEŞİL DEVİR E-TWİNNİNG PROJEMİZ

GREEN ERA E-TWİNNİG PREJESİ

24.05.2023 107

Okul Müdür Yardımcımız Hakkı Çağlar Keskin ''Yeşil Devir/Green Era isimli proje başlatmışs olup, çalışmalarını sürdürüyor. Okulöncesi öğrencileri ile yürüttüğü bu projenin temel amacı, ekolojik okuryazarlık konusunda farkındalık kazandırmaktır.

Projemiz, temiz ve sağlıklı bir çevrede çocukların eğitim alma hakkı olduğu için çevre bilinci ve öğrenme ortamlarının oluşturulmasını hedefler. Şubat-Mart-Nisan-Mayıs  ayları arasında gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

E-twinning projemiz ile  doğa ve doğal varlıkları koruma ile çevre konularında çocukları bilinçlendirmek, edindikleri bilgileri hayata geçirmelerini sağlamak ve çocuklarda ekolojik okuryazarlığı güçlendirmek amaçlanmaktadır.Projeye 7 öğretmen katkı sağlamaktadır. Farklı şehir ve ülkelerden katılım vardır.Azerbaycan dan da bir öğretmen proje çalışmaları yapmaktadır.