Hüsniye İlkokulu

Vizyon: Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda, aklı ve bilimi esas alarak vatan ve millet sevgisiyle dolu, toplumun değerlerine saygılı, ülkesine faydalı bireyler yetiştirmek için varız.

Misyon: Milli değer ve kültürle bezenmiş, bilimin ve aklın ışında ilerleyen, çağdaş eğitim yaklaşımlarını benimseyerek teknolojinin tüm imkanlarını, öğrencilerinin ve diğer tüm paydaşlarının eğitim süreçlerinden en fazla faydalanması için kullanan bir kurum olmak.

Başarılar: --------------------------------------------------------------------------------

Saatler: Başlangıç:09:10 Bitiş:15:05
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://husniyeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Hüsniye Köyü Ulukışla/NİĞDE

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Hüsniye Köyü Ulukışla/NİĞDE Köyümüzde ortaokul, muhtarlık, sağlık evi, fırın ve market bulunmaktadır. Köyde kiralık ev bulunabilir.

Adres - Hüsniye Köyü Ulukışla/NİĞDE

Ulaşım Köy otobüs ve minübüsleri ile Ulukışla ve Niğdeye ulaşım sağlanmaktadır.Personel servisi bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ulukışla:25 km. Niğde:50 km.